22 okt. 2008

Helgen närmar sig..


Helgen närmar sig med stormsteg och har fortfarande inte fått reda på nåt om min kära arbetsplats får öppna.... Vad är det för knas egentligen.. Nu vill jag jobba på fredag mitt afterworkpass.. kommer alltid tidigare för att hänga med barpersonalen och höra hur veckan varit! Ja ja det löser sig. Tålamod bara. Har tränat idag och i söndags var jag bara bakis och hade ett trött sällskap på besök..Smygfotade herrarna i soffan för dom var ju så söta, hihi..

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej min ängel, ja söta herrar i soffan puss mamma

Anonym sa...

Hej Anna, jag skulle fråga om du fortfarade jobbar på hälsa fitness där i solna och skulle kunna tänka dig att spraya mig och en kompis till mig brun på fredag, lördag eller söndag? Hoppas allt är bra med dig! Kramar therese (gjorde naglar hos dig förr med mamma lise-lott osm hälsar)

Anonym sa...

du kan nå mig på Fourever.blogg.se:) kramar therese igen:)

Anonym sa...

åh:) super, han inte se din kommentar fören nu, men imorgon eller söndag blir perfekt! skulle du kunna skicka ett sms till mig 0739 600 680, jag vet inte om jag har ditt rätta nummer, jag skickade sms förut till de nummer jag har men fick inget svar nämligen. Kramar Therese